Ingredienser

Teriyaki marinerede svinekoteletter
  • ½ dl teriyakisauce
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 4 koteletter uden fedtkant a ca. 125 g
  • 1 spsk olie
Grønsager
  • 1 løg
  • 2 peberfrugter
  • 500 g broccoli
  • 100 g babyspinat
  • ½ dl teryakisauce
  • 2 dl bouillon
  • salt og peber
Krydderurte-ris
  • 4 dl ris
  • 1 bundt krydderurter, fx persille og koriander

Tilberedning

Teriyaki marinerede svinekoteletter
Rør teriyakisaucen med ingefær, og kom det i en frysepose sammen med koteletterne. Bind en knude på posen og massér marinaden ind i kødet. Lad kødet marinere i ca. 30 minutter.
Varm olien på en pande. Tag koteletterne op af marinaden, dup dem tørre og brun dem på begge sider. Skru ned til jævn varme og steg koteletterne i ca. 3 minutter på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme.

Grønsager
Hak løget. Skær peberfrugterne i strimler, og del broccolien i små buketter. Skyl og slyng spinaten tør. Svits løg og grøntsager på panden ved god varme under omrøring i ca. 3 minutter. Tilsæt teriyakisauce og bouillon og kog det op. Smag saucen til med salt og peber og vend spinaten i.

Krydderurte-ris
Kog risene som angivet på emballagen og vend dem med hakkede krydderurter.

Servér teriyakikoteletter med grønsager og ris.

Frugt og grønt pr. person

310 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2592 kJ (617 kcal). Kulhydrat 94 g. Fedt 9 g, heraf mættet fedt 2 g

Ude og Hjemme, uge 32, 2013