Ingredienser

  • 200 g babyspinat
  • 2 porrer
  • 150 g bacon i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g pasta, fx fuldkornsspaghetti
  • 2 æg
  • 1 dl bouillon
  • salt og peber
  • 50 g fetaost

Tilberedning

Skyl spinaten og slyng den tør. Skær porrerne i ringe, skyl dem fri for jord og dryp dem af i en sigte.

Rist baconternene sprøde sammen med porrer og presset hvidløg på en tør pande.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Det sidste minut koges spinaten med. Afdryp pastaen og kom den tilbage i gryden. Bland pasta med bacon og porrer.

Pisk æggene sammen med bouillon og vend forsigtigt blandingen i pastaen. Varm retten op ved svag varme og rør forsigtigt i den, til den har en cremet konsistens. Smag retten til med salt og peber og drys med smuldret fetaost ved serveringen.

Frugt og grønt pr. person

159 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2517 kJ (599 kcal). Kulhydrat 86 g. Fedt 19 g, heraf mættet fedt 7 g

Ude og Hjemme, uge 21, 2011