Ingredienser
- 1 løg
- 4 gulerødder
- 2 porrer
- 4 tomater
- 600 g torskefilet
- salt og peber
- 2 dl lys bouillon, fx fiske- eller grøntsagsbouillon
- 2 dl madfløde 8 %
- 1-2 tsk. karry
- kørvel eller dild
- 4 dl fuldkornsris, 320 g
Tilberedning
Hak løget. Skær gulerødderne i skiver. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skær tomaterne i skiver. Fordel grøntsagerne i bunden af et smurt ovnfast fad.
Skær torsken i portionsstykker, og anbring dem på grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
Rør bouillonen med fløde og karry, og hæld det ved. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter. Servér retten med kogte ris og drys med kørvel.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 225 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
2300 kJ (550 kcal). Kulhydrat 82 g. Fedt 9 g, heraf mættet fedt 3 g
UH1314