Ingredienser

  • 280 g kyllingebryst
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dåser cherry tomater
  • 50 g tomatpure
  • 1/2 liter grønsagsbouillon
  • 300 g fuldkorns tagliatelle
  • reven skal og saft af 1 citron
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • 100 g babyspinat

Tilberedning

Skær kyllingen i strimler. Hak løget, og pres hvidløgene. Skær squash i tern.

Varm olien i en stor gryde, og svits kyllingen i ca. 5 minutter. Tag kyllingen op, og steg nu løg, hvidløg og squash i ca. 3 minutter. Tilsæt tomater, tomatpure og grønsagsbouillon og pasta. Kog under låg efter pakkens anvisning.

De sidste 2 minutter tilsættes kyllingen.

Smag retten til med reven skal og saft af citron, salt og peber og vend nu med frisk spinat, til den falder lidt sammen.

Frugt og grønt pr. person

300 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2000 kJ/ 500 kcal. Kulhydrat 58 g. Fedt 11 g, heraf 2 g mættet fedt

LK2020-22