Ingredienser

Nudelsalat
  • 250 g kyllingebryst
  • 250 g fuldkornsnudler
Efterårsgrønt
  • 4 gulerødder
  • 250 g ribbet grønkål
  • 2 appelsiner
  • 1 bundt forårsløg
  • peber
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 bundt frisk koriander
Dressing
  • 1 rød chili
  • 1½ spsk eddike
  • 1 spsk fishsauce
  • 2 tsk sojasauce
  • 2 spsk limesaft
  • 1 spsk brun farin
  • 1 spsk nøddeolie eller smagsneutral olie

Tilberedning

Nudelsalat
Kog kyllingebrystfileterne i ca. 15 minutter. Kassér kogevandet og findel kødet med to gafler.
Kog nudlerne som angivet på emballagen, og afdryp dem.

Efterårsgrønt
Skær gulerødderne i skiver på skrå. Snit grønkålen fint. Kog grønkålen i ca. 2 minutter, og afdryp den. Skræl appelsinerne, og skær dem i fileter. Snit forårsløgene fint. Vend nudlerne med kylling og grønsager. Smag til med peber.

Dressing
Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.

Drys salaten med sesamfrø og top med frisk koriander.

Frugt og grønt pr. person

261 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1869 kJ (445 kcal). Kulhydrat 67,8 g. Fedt 10 g, heraf mættet fedt 1,5 g

Ude og Hjemme, uge 45, 2013