Ingredienser

  • 3 æg
  • 225 g sukker
  • 3 bananer á 300 g
  • 1 spsk citronsaft
  • 150 g mørk chokolade
  • 225 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 spsk smagsneutral olie, fx vindruekerneolie

Tilberedning

Pisk æggene hvide og skummende med sukkeret. Blend bananerne med citronsaften og vend dem i æggeskummet med en dejskraber. Hak chokoladen og kom den i. Bland hvedemel og bagepulver, sigt det i og vend det hele godt sammen. Fordel dejen i små muffinsforme og bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 75 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

600 kJ (140 kcal) fordelt på: kulhydrat 23 g fedt 5 g, heraf mættet fedt 2 g fedtenergi 29