Ingredienser

Lynsteg kylling
  • 400 g kyllingefilet
  • 1 stok broccoli, 500 g
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 løg
  • 2 cm frisk ingefær
  • 60 g cashewnødder
  • 2 spsk. raps- eller olivenolie
  • ¾ dl sojasauce
Tilbehør
  • 400 g fuldkornsnudler

Tilberedning

Skær kyllingefileterne i fingerstykke strimler. Skær broccoliblomsten i små buketter. Skræl stokken, skær den tørre ende af, og skær den i skiver. Skær peberfrugterne i tynde strimler og skær løgene i tynde både. Hak ingefæren fint.

Flæk cashewnødderne, og rist dem på en tør pande ved middelhøj varme, til de er gyldenbrune. Læg dem på en tallerken.

Varm halvdelen af olien op på panden, og brun kyllingen hurtigt ved høj varme til de er gyldne på alle sider. Læg dem på en tallerken.

Varm resten af olien op på panden, og steg alle grønsagerne under omrøring i ca. 5 min. til de er møre, men stadig med lidt bid. Tilsæt kylling, ingefær og soja, og vend det hele rundt.

Kog nudlerne som angivet på emballagen, og lad dem dryppe af i en sigte. Anret nudlerne med kylling og grønsager på toppen, drys med cashewnødder og servér med det samme.

TIP
I stedet for kylling kan du bruge kalkun eller skinkekød.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 200 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2900 kJ (700 kcal). Kulhydrat 83 g. Fedt 24 g, heraf mættet fedt 4 g

UH2915