Ingredienser

Hummus
  • 1 dåse kikærter
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 bundt koriander eller persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk tahin
  • 1 dl bouillon
  • saft af 1 citron
  • salt og peber
  • 1 spsk sesamolie eller ekstra jomfru olivenolie
Grillet grønt
  • 2 peberfrugter
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 spsk olie til grillpanden
Tilbehør
  • 6 fuldkornstortillas wraps
  • 2 hjertesalat

Tilberedning

Hummus
Skyl og afdryp kikærterne. Rist spidskommen på en tør pande, og stød den i en morter.

Kom kikærter, koriander, spidskommen, presset hvidløg og tahin i en blender, og tilsæt bouillon. Kør til en tyk humus. Smag til med citronsaft, salt og peber, og vend olie til sidst.

Grillet grønt
Skær peberfrugterne i både. Skær aubergine og courgette i skiver.

Pensl en grillpande med olie, og varm den godt op. Grill grønsagerne, til de er møre og får farve.

Skyl salaten, og slyng den tør. Lun wrappene, og fyld dem med salat, hummus og grillede grønsager.

 

Frugt og grønt pr. person

413 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1790 kJ (426 kcal). Kulhydrat 61 g. Fedt 15 g, heraf mættet fedt 1,3 g

Ude og Hjemme, uge 40 2014