Ingredienser
- 1 rødløg
- 1 squash
- 2 peberfrugter
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 250 g kyllingefilet i strimler
- 2 kviste rosmarin
- 5 dl bouillon
- 300 g små fuldkornspasta
- ½ tsk. flagesalt
- peber
- 1 bundt frisk basilikum
Tilberedning
Hak løget. Skær squash og peberfrugter i tern, og pres hvidløget.
Varm olien i en stor pande. Svits rødløg med hvidløg, tilsæt dernæst squash, peberfrugt, kyllingefilet og rosmarin og steg yderligere et par minutter. Kom bouillon og pasta på panden og vend rundt. Læg låg på panden, og lad det hele simre ca. 12 minutter, til pastaen er mør. Smag til med salt og peber og top med basilikum.
Frugt og grønt pr. person
165 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1100 kJ/250 kcal. Kulhydrat 30 g. Fedt 7 g, heraf 1 g mættet fedt
HJERTELIV0119