Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 1 squash
  • 2 peberfrugter
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 250 g kyllingefilet i strimler
  • 2 kviste rosmarin
  • 5 dl bouillon
  • 300 g små fuldkornspasta
  • ½ tsk. flagesalt
  • peber
  • 1 bundt frisk basilikum

Tilberedning

Hak løget. Skær squash og peberfrugter i tern, og pres hvid­løget.

Varm olien i en stor pande. Svits rødløg med hvidløg, tilsæt der­næst squash, peberfrugt, kyllingefilet og rosmarin og steg yderli­gere et par minutter. Kom bouil­lon og pasta på panden og vend rundt. Læg låg på panden, og lad det hele simre ca. 12 minutter, til pastaen er mør. Smag til med salt og peber og top med basili­kum.

 

Frugt og grønt pr. person

165 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1100 kJ/250 kcal. Kulhydrat 30 g. Fedt 7 g, heraf 1 g mættet fedt

HJERTELIV0119