Ingredienser

  • 200 g dadler uden sten
  • 2 spsk. nøddeolie
  • 50 g marcipan
  • 25 g kakaopulver
  • 1 spsk. chiafrø
  • 50 g appelsinmarmelade
  • 100 g havregryn
  • vand
  • evt. romessens
  • 50 g havregryn til at trille kuglerne i

Tilberedning

Ca. 40 stk.

Kom dadler og olie i en blender, og blend det sammen. Tilsæt reven marcipan, kakaopulver, chiafrø, appelsinmarmelade og havregryn. Rør massen godt sammen, og juster konsistensen med vand. Massen skal være klistret. Den kan eventuelt tilsættes et par dråber romessens.

Tril til 40 kugler, og vend dem i havregryn.

 

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

Pr. stk.: 200 kJ (50 kcal). Kulhydrat 8 g. Fedt 1 g, heraf mættet fedt 0 g

Ude og Hjemme, uge 49, 2015
Ude og Hjemme