Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- fuldkornsflutes, 400 g
Del og print opskriften
Tilberedning
Skær kødet i tern. Varm olien i en gryde, og brun kødet. Rør lidt af bouillonen med tomatpuré, paprika og spidskommen, og hæld det ved. Tilsæt resten af bouillonen og laurbærblade, og kog kødet ved svag varme i 1½ time.
Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kom dem i gryden. Kog retten ca. 20 minutter længere, til kartoflerne er møre.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skær løget i tynde både. Skær peberfrugter i strimler. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Varm olien på en stor pande og svits løg, presset hvidløg, chili, champignon og peberfrugter i ca. 5 minutter.
Kom de stegte grøntsager i gryden til kødet. Krydr med salt og peber.
Drys med klippet purløg og servér brød til.
Frugt og grønt*
Ca. 125 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2900 KJKulhydrat
89 gFedt
23 gHeraf mættet fedt
7 g* pr. person, medmindre andet er angivet