Ingredienser
4 Personer
Torskerilette
- 250 g torskefilet uden skind
- ¼ tsk. salt
- peber
- saft fra ½ citron
- 1 lille rødløg
- 1 lille bundt purløg
- 1 dl skyr naturel
- 1 spsk. fedtreduceret mayonnaise
- 1 spsk. Kapers
- ¼ tsk. Salt
- 2 hjertesalat
- 1 agurk
Tilbehør
- 100 g ristet brød
Del og print opskriften
Tilberedning
Krydr torsken med salt og peber og pres citronsaft over. Kom den i et ovnfast fad med bagepapir, og bag den i ovnen ved 170 grader i ca. 12 minutter. Afkøl fisken, inden den forsigtigt deles i flager. Pil og hak løget fint. Klip purløg. Rør skyr med mayonnaise, løg, kapers og purløg og smag til med salt og peber. Vend forsigtigt med torsk.
Del salaten i blade. Skyl og slyng den tør.
Riv agurken i lange, tykke strimler med en kartoffelskræller.
Anret salaten på et fad og top med lidt ”torskerilette” i hvert blad samt agurkestrimler.
Servér ristet rugbrød – evt. som crunch – til.
Frugt og grønt*
Ca. 110 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
650 KJ
(150 kcal)
Kulhydrat
17 gFedt
3 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet