Ingredienser
2 Personer
Pizza
- 4 fuldkornstortillas
- 70 g tomatpuré
- 1 kugle hel mozzarella, 125 g
Hakket oksekød
- 180 g hakket oksekød
- 1 stort løg
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. tørret oregano
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
Bulgursalat
- 50 g kogt bulgur
- 300 g små tomater
- 50 g Nordic crisp – sprød salat, kan erstattes af anden salat
- 1 dl cremefraiche 9 %
Del og print opskriften
Pizza
Fordel fuldkornstortillas på to bageplader med bagepapir. Smør med tomatpuré. Afdryp mozzarella og findel over pizzaerne.
Pil løget og skær i tynde både. Pres hvidløget. Fordel løg, hvidløg og oksekød i små bunker på tortillabundene. Drys med oregano og krydr med flagesalt og peber.
Bag bundene ved 225 grader varmluft i ca. 8 min.
Bulgur
Skyl tomaterne og skær i halve eller kvarte, afhængig af størrelsen. Skyl salaten. Vend tomater med salat og kogt bulgur.
Servering
Top de nybagte tortillapizzaer med bulgursalat og cremefraiche.
Fredagsforkælelse. Små snydepizzaer med lækker topping af bulgur, sprød salat og mager cremefraiche. Lynhurtige at lave og en sikker succes.
Frugt og grønt*
Ca. 200 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
3000 KJKulhydrat
70 gFedt
26 gHeraf mættet fedt
14 g* pr. person, medmindre andet er angivet