Forside > Sundhed > Opskrifter > Salatpizza med hakket oksekød, cremefraiche og bulgur
Aftensmad

Salatpizza med hakket oksekød, cremefraiche og bulgur

Ingredienser

2 Personer

Pizza

  • 4 fuldkornstortillas
  • 70 g tomatpuré
  • 1 kugle hel mozzarella, 125 g

Hakket oksekød

  • 180 g hakket oksekød
  • 1 stort løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. tørret oregano
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber

Bulgursalat

  • 50 g kogt bulgur
  • 300 g små tomater
  • 50 g Nordic crisp – sprød salat, kan erstattes af anden salat
  • 1 dl cremefraiche 9 %

Del og print opskriften

Pizza

Fordel fuldkornstortillas på to bageplader med bagepapir. Smør med tomatpuré. Afdryp mozzarella og findel over pizzaerne.
Pil løget og skær i tynde både. Pres hvidløget. Fordel løg, hvidløg og oksekød i små bunker på tortillabundene. Drys med oregano og krydr med flagesalt og peber.
Bag bundene ved 225 grader varmluft i ca. 8 min.

Bulgur

Skyl tomaterne og skær i halve eller kvarte, afhængig af størrelsen. Skyl salaten. Vend tomater med salat og kogt bulgur.

Servering

Top de nybagte tortillapizzaer med bulgursalat og cremefraiche.
Fredagsforkælelse. Små snydepizzaer med lækker topping af bulgur, sprød salat og mager cremefraiche. Lynhurtige at lave og en sikker succes.

Frugt og grønt*

Ca. 200 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

3000 KJ
(700 kcal)

Kulhydrat

70 g

Fedt

26 g

Heraf mættet fedt

14 g

* pr. person, medmindre andet er angivet