Forside > Sundhed > Opskrifter > Popcornbrud med chokolade
Hjerteliv 2024 3 Snacks

Popcornbrud med chokolade

Tilberedningstid: ca. 20 min.

Kom olien i en stor gryde og tilsæt majskerner. Pop dem under låg ved jævn varme, til de ikke længere giver lyd. Ryst i gryden undervejs. Fordel popcornene på et stykke bagepapir og drys med en knivspids salt. Vend popcorn med tranebær. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Dryp chokoladen over popcornene og vend rundt, så popcornene bliver delvist dækket af chokoladen. Lad chokoladen størkne, inden popcornene deles i mindre stykker. 

Ingredienser

4 Personer

  • 1 spsk. smagsneutral olie
  • ½ dl majskerner, ca. 40 g
  • En knivspids salt
  • 20 g tørrede tranebær/rosiner
  • 75 g chokolade 70 %
  • Del og print opskriften

    Energifordeling*

    800 KJ
    (200 kcal)

    Kulhydrat

    18 g

    Protein

    2 g

    Fedt

    13 g

    Heraf mættet fedt

    4.5 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet