Forside > Sundhed > Opskrifter > Muffins med banan og chokolade
Snacks

Muffins med banan og chokolade

Ingredienser

4 Personer

  • 3 æg
  • 225 g sukker
  • 3 bananer á 300 g
  • 1 spsk. citronsaft
  • 150 g mørk chokolade
  • 225 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 3 spsk. smagsneutral olie, fx vindruekerneolie
  • Del og print opskriften

    Tilberedning

    Pisk æggene hvide og skummende med sukkeret. Blend bananerne med citronsaften og vend dem i æggeskummet med en dejskraber. Hak chokoladen og kom den i. Bland hvedemel og bagepulver, sigt det i og vend det hele godt sammen. Fordel dejen i små muffinsforme og bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter.

    Frugt og grønt*

    Ca. 75 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Energifordeling*

    600 KJ
    (140 kcal)

    Kulhydrat

    23 g

    Fedt

    5 g

    Heraf mættet fedt

    2 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet