Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 200 g fuldkornspasta
- 1 dl yoghurt naturel 0,1 %
- 1 bundt frisk koriander
Del og print opskriften
Tilberedning
Pil løgene, og hak dem. Pres hvidløget. Flæk chilien, skrab kerner ud og hak chilien fint. Skræl rodfrugterne og skær i mundrette stykker. Skær squash og peberfrugt i tern.
Varm olien i en gryde, og svits løg, hvidløg, chili og krydderier et par minutter. Tilsæt rodfrugterne, og lad dem stege med et øjeblik. Kom dernæst squash og peberfrugt i gryden sammen med cherrytomater og bouillon, og lad det hele simre under låg i ca. 20 minutter, til grønsagerne er møre.
Skyl bønnerne og afdryp. Kom bønnerne i gryden og varm op. Smag til med flagesalt og peber.
Kog pastaen som angivet på emballagen.
Servér grønsagsgryde med fuldkornspasta, yoghurt og frisk koriander.
Frugt og grønt*
Ca. 225 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1800 KJKulhydrat
64 gProtein
19 gFedt
5 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet