Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 dl couscous eller ris, 320 g
Del og print opskriften
Tilberedning
Skær kødet i tern. Hak løgene. Varm halvdelen af olien i en gryde og brun kødet på alle sider. Tag kødet op. Varm resten af olie op og brun løgene. Kom kød, presset hvidløg og krydderier i gryden og tilsæt bouillon. Lad kødet simre under låg ved svag varme i ca. 2 timer.
Skræl gulerødder og selleri.
Skær gulerødderne i skiver og sellerien i tern. Kom grønsagerne i gryden til kødet sammen med abrikoser, og lad det simre i yderligere ca. 15 minutter, til grønsagerne er møre.
Smag retten til med salt og peber. Tilsæt hakket koriander og servér retten med dampet couscous.
Frugt og grønt*
Ca. 257 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2879 KJ
(686 kcal)
Kulhydrat
83 gFedt
19 gHeraf mættet fedt
5 g* pr. person, medmindre andet er angivet