Ingredienser
2 Personer
Linse-bolo
- 1 alm. løg
- 1 fed hvidløg
- 1 squash
- 1 rød peberfrugt
- 75 g røde linser
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. tørret oregano
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl bouillon
- ½ tsk. flagesalt
- peber
- 120 g fuldkornspasta
- Lidt frisk basilikum
Kålsalat
- 200 g klargjort spidskål
- ½ tsk. flagesalt
- ½ tsk. sukker
- 100 g edamamebønner (frosne)
Del og print opskriften
Linse-bolo
Pil og hak løget. Pres hvidløget. Skær squash og peberfrugt i små tern.
Skyl linserne og afdryp.
Varm olien i en gryde, og svits løg og hvidløg med oregano. Tilsæt squash, peberfrugt og linser. Kom tomatpuré og tomater i gryden og vend rundt. Hæld bouillon på, og lad retten simre i ca. 20 min. uden låg, så saucen koger ind.
Imens koges pastaen som angivet på emballagen.
Smag linse-bolo til med flagesalt og peber.
Kålsalat
Snit kålen fint. Drys med salt og sukker, og kram den godt. Giv edamamebønner et opkog og afdryp. Vend kål med bønner.
Servering
Anret pasta med linse-bolo i skåle og top med basilikum. Servér med kålsalat on the side.
TIP Har du en rest linse-bolo og kålsalat, kan den sagtens spises dagen efter fx i lune pitabrød eller som fyld i wrap.
Tilberedningstid: ca. 30 min.
Frugt og grønt*
Ca. 300 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2500 KJKulhydrat
73 gProtein
32 gFedt
14 gHeraf mættet fedt
1.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet