Ingredienser
2 Personer
Stegte nudler
- 100 g fuldkornsnudler
- 100 g snittet hvidkål
- 200 g frosne rodfrugter
- 100 g frosne broccoli
- ½ spsk. olivenolie
- 1-2 tsk. karrypasta (afhængig af hvor stærkt du kan lide maden)
- 1 spsk. sojasauce
- Peber
- Lidt frisk koriander
Stegt laks
- 2 stykker laksefilet à ca. 150 g
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
- ½ spsk. olivenolie
- Saft af ½ citron
Del og print opskriften
Stegte nudler
Sørg for, at grøntsagerne er tøet op. Kog nudler efter anvisningen på pakken og dryp af.
Varm olien på en pande og tilsæt karrypasta. Tilsæt de kogte nudler i karrypasta sammen med grøntsager, til de tager farve og er godt varme. Spæd eventuelt til med en anelse vand, så de ikke brænder på. Smag til med sojasauce og peber.
Stegt laks
Krydr laksen med flagesalt og peber. Varm olien på en slip let-pande, og steg laksen i ca. 4 min. på hver side. Tag laksen af panden og dryp citronsaft over.
Servering
Anret laks og stegte nudler på tallerkenerne. Top med lidt frisk koriander.
TIP Er du ikke så vild med koriander, så brug persille eller basilikum i stedet.
Frugt og grønt*
Ca. 200 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2200 KJKulhydrat
44 gProtein
6 gFedt
20 gHeraf mættet fedt
3 g* pr. person, medmindre andet er angivet