Forside > Sundhed > Opskrifter > Laks med stegte nudler

Laks med stegte nudler

Lidt luksus i hverdagen. Vi bruger vinterens grove grøntsager til en lækker wokret serveret med et dejligt stykke laks.

Ingredienser

2 Personer

Stegte nudler

  • 100 g fuldkornsnudler
  • 100 g snittet hvidkål
  • 200 g frosne rodfrugter
  • 100 g frosne broccoli
  • ½ spsk. olivenolie
  • 1-2 tsk. karrypasta (afhængig af hvor stærkt du kan lide maden)
  • 1 spsk. sojasauce
  • Peber
  • Lidt frisk koriander

Stegt laks

  • 2 stykker laksefilet à ca. 150 g
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber
  • ½ spsk. olivenolie
  • Saft af ½ citron

Del og print opskriften

Stegte nudler

Sørg for, at grøntsagerne er tøet op. Kog nudler efter anvisningen på pakken og dryp af.
Varm olien på en pande og tilsæt karrypasta. Tilsæt de kogte nudler i karrypasta sammen med grøntsager, til de tager farve og er godt varme. Spæd eventuelt til med en anelse vand, så de ikke brænder på. Smag til med sojasauce og peber.

Stegt laks

Krydr laksen med flagesalt og peber. Varm olien på en slip let-pande, og steg laksen i ca. 4 min. på hver side. Tag laksen af panden og dryp citronsaft over.

Servering

Anret laks og stegte nudler på tallerkenerne. Top med lidt frisk koriander.

TIP Er du ikke så vild med koriander, så brug persille eller basilikum i stedet.

Frugt og grønt*

Ca. 200 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

2200 KJ
(550 kcal)

Kulhydrat

44 g

Protein

6 g

Fedt

20 g

Heraf mættet fedt

3 g

* pr. person, medmindre andet er angivet