Forside > Sundhed > Opskrifter > Kyllingesalat med dild, kartofler, kål, melon og asparges
Aftensmad

Kyllingesalat med dild, kartofler, kål, melon og asparges

Ingredienser

2 Personer

Kyllingesalat

  • 600 g små kartofler
  • 250 g kyllingebrystfilet
  • ½ stort spidskål – snittet og krammet
  • ½ bundt grønne asparges (ca. 250 g) – dampet og skåret i snitter
  • 100 g babyspinat
  • ½ galiamelon
  • 1 bakke karse
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber

Dilddressing

  • 1 dl cremefraiche 9 %
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber
  • ½ bundt dild

Del og print opskriften

Kyllingesalat

Skur kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Afkøl kartoflerne, og tag halvdelen fra til dag 4. Halvér kartoflerne. Kog kyllingebryststykkerne i 12 min. Afdryp og findel med to gafler. Skyl spinaten, og slyng den tør. Skær melonen i små tern.

Dilddressing

Rør ingredienserne til dressingen sammen med hakket dild og vend med kartofler og kylling.

Servering

Fordel spidskål og spinat i bunden af to skåle og top med asparges, melon, kartofler og kylling. Drys med karse og krydr med flagesalt og peber.

Energifordeling*

1800 KJ
(430 kcal)

Kulhydrat

38 g

Fedt

13 g

Heraf mættet fedt

4 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Frugt og grønt*

Ca. 400 g

* pr. person, medmindre andet er angivet