Ingredienser
2 Personer
Kyllingesalat
- 600 g små kartofler
- 250 g kyllingebrystfilet
- ½ stort spidskål – snittet og krammet
- ½ bundt grønne asparges (ca. 250 g) – dampet og skåret i snitter
- 100 g babyspinat
- ½ galiamelon
- 1 bakke karse
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
Dilddressing
- 1 dl cremefraiche 9 %
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
- ½ bundt dild
Del og print opskriften
Kyllingesalat
Skur kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Afkøl kartoflerne, og tag halvdelen fra til dag 4. Halvér kartoflerne. Kog kyllingebryststykkerne i 12 min. Afdryp og findel med to gafler. Skyl spinaten, og slyng den tør. Skær melonen i små tern.
Dilddressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen med hakket dild og vend med kartofler og kylling.
Servering
Fordel spidskål og spinat i bunden af to skåle og top med asparges, melon, kartofler og kylling. Drys med karse og krydr med flagesalt og peber.
Energifordeling*
1800 KJ
(430 kcal)
Kulhydrat
38 gFedt
13 gHeraf mættet fedt
4 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Frugt og grønt*
Ca. 400 g* pr. person, medmindre andet er angivet