Kyllingelår
Krydr kyllingelårene med salt og peber, og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Steg kyllingelårene ved 200 grader i ca. 30 minutter, til de er stegte.
Blomkålstabbouleh
Del blomkålen i buketter. Skyl persillen, og slyng den tør. Kom blomkål i en foodprocessor sammen med persille, og kør til en grynet konsistens. Den skal endelig ikke findeles for meget. Skyl og nip jordbærrene. Rens radiserne. Skær agurk, radiser, melon og jordbær i små tern og vend med blomkålen. Smag til med salt og peber. Rist mandlerne gyldne på en tør pande, og hak dem. Vend mandlerne i tabboulehen.
Jordbærdressing
Skyl og nip jordbærrene. Kom jordbær, eddike, olie og honning i en blender og kør til en dressing.
Anret kyllingelår på tallerkener med blomkålstabbouleh, og dryp jordbærdressing over. Servér med brød.
Ingredienser
4 Personer
Kyllingelår
- 4 kyllingeoverlår
- ½ tsk. flage salt
- peber
Blomkålstabbouleh
- 1 blomkål
- 1 bundt bredbladet persille
- 200 g jordbær
- 1 bundt radiser
- 1 agurk
- 1 galiamelon
- ½ tsk. flage salt
- peber
- 20 g mandler
Jordbærdressing
- 50 g jordbær
- 1 spsk. eddike
- 1 spsk. olivenolie
- 1 tsk. honning
Tilbehør
- 400 g fuldkornsbrød
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 330 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2100 KJKulhydrat
66 gFedt
16 gHeraf mættet fedt
3.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet