Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 dl brune jasminris (320 g)
Del og print opskriften
Tilberedning
Skær kyllingefileterne i tern. Skær skrællen af græskarret, fjern kerner og skær græskarkødet i små trekanter. Skær peberfrugterne i tern. Steg græskar og peberfrugter i olien i en stor gryde i 3-4 minutter.
Tilsæt kylling og steg med i et par minutter.
Tilsæt karrypasta, kokosmælk og bouillon og kog saucen op. Lad retten simre i 10 minutter.
Smag saucen til med salt eller fiskesauce, sukker og limesaft.
Snit forårsløgene fint, og vend dem i saucen lige inden servering. Servér med kogte ris.
Tip! I stedet for hokkaidogræskar kan du bruge butternutsquash.
Frugt og grønt*
Ca. 275 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2500 KJ
(600 kcal)
Kulhydrat
77 gFedt
20 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet