Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
Kog kyllingen i lidt bouillon i ca. 15 minutter. Kassér kogevandet og findel kødet.
Del broccoli i mindre buketter. Knæk den nederst træede ende af aspargesene og skær asparges i snitter. Snit sukkerærter og forårsløg.
Varm olien på en pande og tilsæt karrypasta. Svits broccoli, asparges, sukkerærter, hvidløg og ingefær ved god varme ca. 3-4 minutter. Ryst panden undervejs, så det ikke brænder på. Tilsæt sojasauce og tag panden af varmen.
Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Anret kylling og grøntsager i salatbladene. Top med forårsløg, frisk koriander og drys sesamfrø over.
Frugt og grønt*
Ca. 240 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
800 KJ
(190 kcal)
Kulhydrat
15 gFedt
7 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet