Kylling
Læg kyllingebryststykkerne i et ovnfast fad med presset hvidløg og bredbladet persille. Hæld vandet ved, og tilbered kyllingen i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tag kyllingen ud, og findel den med to gafler. Spæd til med noget af væden, og gem resten til senere.
Grøn tabbouleh
Kog bulgur som angivet på emballagen. Snit kålen fint. Halvér tomaterne. Skær agurk og peberfrugt i små tern. Pil løget, og hak den fint. Snit forårsløg. Skyl og hak urterne. Vend forsigtigt bulgur med kål, tomater, løg, agurk, urter og kylling. Hæld lidt af væden fra kyllingen over. Anret salaten på et fad eller i skåle, og top med forårsløg. Servér med brød.
Ingredienser
2 Personer
Kylling
- 2 kyllingebryststykker uden skind og ben
- 1 fed hvidløg
- 2 stilke bredbladet persille
- 3 dl vand
Grøn tabbouleh
- 100 g fuldkornsbulgur
- ½ spidskål uden stok, ca. 300 g
- 150 g cherrytomater
- ½ agurk
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rødløg
- 2 forårsløg
- 4 kviste mynte
- 4 stilke bredbladet persille
Tilbehør
100 g fuldkornsbrød
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 350 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2200 KJ
(500 kcal)
Kulhydrat
65 gProtein
40 gFedt
10 gHeraf mættet fedt
3 gKostfibre
1.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet