Ingredienser
2 Personer
Kopnudler
- 100 g fuldkornsnudler
- 200 g frosne broccoli
- 200 g frosne grønne bønner
- 100 g snittet hvidkål
- 50 g frisk skyllet babyspinat
- ½ knust bouillonterning eller 5 g bouillonpulver
Kylling
- 400 g hakket kyllingekød (ca. halvdelen gemmes)
- 2 tsk. olivenolie
- 1 spsk. grøn eller rød karry (afhængig af hvad man har)
- 1 spsk. sojasauce
- Peber
- ½ bundt frisk koriander (eller persille)
- 6 dl kogende vand
Del og print opskriften
Kopnudler
Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp. Sæt en gryde over med vand, og giv de frosne grøntsager et hurtigt opkog og afdryp.
Kylling
Varm olien i en gryde og tilsæt karrypasta. Tilføj kyllingekødet, og svits kødet, til det er gennemstegt, og smag til med sojasauce og peber. Skyl og hak koriander og vend med kyllingekødet. Gem resten af kyllingekødet (halvdelen,
200 g) til denne opskrift. Eller du kan vælge kun at stege 200 g kyllingekød, som er beregnet til kopnudlerne.
Servering
Fordel kogte nudler og alle grøntsager i to glas eller beholdere, som tåler varme. Knus bouillon og drys over. Top med kødet. Hæld kogende vand over lige inden servering og vend rundt.
Frugt og grønt*
Ca. 275 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1750 KJKulhydrat
30 gProtein
6 gFedt
13 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet