Ingredienser
4 Personer
Gratinering
- 100 g revet ost, højst 18 gram fedt pr. 100 g/30+
Del og print opskriften
Tilberedning
Hak løg og peberfrugter fint og skær champignonerne i skiver. Løg og peberfrugter svitses i olien i en gryde. De hakkede, flåede tomater og champignonger fyldes i gryden. Kog over middelstærk varme til fyldet bliver tykkere, ca. 10-15 minutter. Hytteost, hakket hvidløg, frisk, hakket eller tørret merian, basilikum, salt og peber tilsættes. Et ovnfast fad smøres med olie. Lasagneplader og fyld lægges lagvis. Start med plader og slut med fyld.
Sæt lasagnen i køleskab og lad den trække mindst ½ time, gerne mere. Indstil ovnen på 200 grader. Drys osten over lasagnen og bag den ca. 30 minutter på ovnens midterste rille.
Tip! Der kan tilsættes 300 g skinketern.
Energifordeling*
1709 KJ
(406.8 kcal)
Kulhydrat
56.3 gFedt
10.2 gHeraf mættet fedt
3.6 g* pr. person, medmindre andet er angivet