Antal: 12 stk. (2 stk. pr. person)
Tilberedningstid: ca. 20 min. plus bagetid
Tænd ovnen på 200 grader. Kom havregryn i en skål med brun farin, bagepulver, vaniljesukker og kanel. Hak chokoladen og vend i massen sammen med peanutbutter. Saml dejen med ægget. Fugt fingrene med lidt vand, og form dejen til 12 toppe, som fordeles på en bageplade med bagepapir. Dup fingrene for at samle toppene lidt. Bag kagerne i 10-12 min., til de er gyldne. Afkøl et par minutter på bagepladen, før de forsigtigt sættes til afkøling på en bagerist. Derved opnår de deres sprødhed.
Ingredienser
6 Personer
Del og print opskriften
Energifordeling*
900 KJ
(200 kcal)
Kulhydrat
24 gProtein
6 gFedt
10 gHeraf mættet fedt
3 g* pr. person, medmindre andet er angivet