Ingredienser
4 Personer
Havregrynskager
- 60 g havregryn, ca. 1½ dl
- 130 g sukker
- ¼ tsk. bagepulver
- 1 knivspids salt
- ½ tsk. vaniljesukker
- 1 æg
- 2 spsk. hvedemel
Chokoladeglasur
- 75 g mørk chokolade
Del og print opskriften
Tilberedning
Ca. 24 stk.
Havregrynskager
Tænd ovnen på 170 grader. Rør alle ingredienserne sammen. Sæt kagerne a ca. 2 tsk. dej med god afstand imellem på bageplader med bagepapir. Bag kagerne i ca. 10 minutter, til de er lysebrune. Lad kagerne køle af.
Chokoladeglasur
Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Læg kagerne tæt på et stykke bagepapir. Dryp chokoladen over kagerne i tynde striber. Lad chokoladen stivne. Opbevar kagerne i en lufttæt beholder.
Energifordeling*
200 KJ
(50 kcal)
Kulhydrat
10 gFedt
1 gHeraf mættet fedt
0.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet