Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
24 stk.
Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, rugmel og hvedemel og ælt dejen godt sammen. Lad dejen hæve 30 minutter. Rul dejen ud til en pølse og skær den i 24 stykker. Drys kun en lille smule mel på bordet og tril hvert stykke dej til en lang pølse, ca. 25 cm. Læg pølserne på bageplader med bagepapir. Pensl grissinierne med vand og drys med oregano og fintrevet parmesan. Bag grissinierne i ovnen ved 180 grader i ca. 15-20 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle helt af på en bagerist. Opbevar grissinierne i en lufttæt beholder.
Tip! I stedet for oregano kan du drysse med tørret basilikum, nigellafrø eller ¼ tsk. cayennepeber.
Energifordeling*
1174 KJ
(280 kcal)
Kulhydrat
49 gFedt
7 gHeraf mættet fedt
2 gKostfibre
5.3 g* pr. person, medmindre andet er angivet