Gremolata
Hak basilikum. Pres hvidløget. Hak kapers/ansjoser fint. Riv parmesanosten fint. Rist pinjekerner gyldne. Vend basilikum med hvidløg, kapers, parmesanost, pinjekerner og reven citronskal.
Grillede grøntsager
Klargør grøntsagerne. Skær broccoli i store buketter, peberfrugt i grove stykker og squash og aubergine i skiver. Spray eller pensl grøntsagerne med olivenolie, og grill dem på en grill eller en grillpande, til de er møre på begge sider. Findel den grillede broccoli i små buketter.
Ingredienser
2 Personer
Gremolata
- 1 lille potte basilikum
- 1 lille fed hvidløg
- 2 tsk. kapers eller ansjoser
- 10 g parmesanost
- 1 spsk. pinjekerner
- Revet skal af 1 ubehandlet citron
Grillede grøntsager
- ½ broccoli
- 1 peberfrugter
- ½ squash
- 1 lille aubergine
- 1 spsk. olivenolie
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 300 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
900 KJ
(200 kcal)
Kulhydrat
9 gProtein
10 gFedt
13 gHeraf mættet fedt
2.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet