Forside > Sundhed > Opskrifter > Fuldkornswraps med hummus og grillet grønt
Aftensmad

Fuldkornswraps med hummus og grillet grønt

Ingredienser

4 Personer

Hummus

  • 1 dåse kikærter
  • 1 spsk. spidskommen
  • 1 bundt koriander eller persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. tahin
  • 1 dl bouillon
  • saft af 1 citron
  • salt og peber
  • 1 spsk. sesamolie eller ekstra jomfru olivenolie

Grillet grønt

  • 2 peberfrugter
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 spsk. olie til grillpanden

Tilbehør

  • 6 fuldkornstortillas wraps
  • 2 hjertesalat

Del og print opskriften

Tilberedning

Hummus
Skyl og afdryp kikærterne. Rist spidskommen på en tør pande, og stød den i en morter.

Kom kikærter, koriander, spidskommen, presset hvidløg og tahin i en blender, og tilsæt bouillon. Kør til en tyk humus. Smag til med citronsaft, salt og peber, og vend olie til sidst.

Grillet grønt
Skær peberfrugterne i både. Skær aubergine og courgette i skiver.

Pensl en grillpande med olie, og varm den godt op. Grill grønsagerne, til de er møre og får farve.

Skyl salaten, og slyng den tør. Lun wrappene, og fyld dem med salat, hummus og grillede grønsager.

Frugt og grønt*

Ca. 413 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

1790 KJ
(426 kcal)

Kulhydrat

61 g

Fedt

15 g

Heraf mættet fedt

1.3 g

* pr. person, medmindre andet er angivet