Ingredienser
4 Personer
Edamamecreme
- 200 g edamamebønner
- 1 fed hvidløg
- ½ spsk. olivenolie
- 50 g skyr
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
Tilbehør
- 2 fuldkornspitabrød, ca. 160 g
- 800 g grøntsager fx gulerødder, agurk, kinaradise, glaskål
Del og print opskriften
Tilberedning
Edamamecreme
Kom edamame bønner, presset hvidløg, olivenolie og skyr i en blender og kør til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Tilbehør
Rist pitabrødet og skær i kvarte. Skræl grøntsagerne og skær i stave.
Server edamamecreme med ristet pitabrød og sprøde grøntsagsstænger.
Frugt og grønt*
Ca. 250 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
900 KJ
(200 kcal)
Kulhydrat
29 gProtein
10 gFedt
4 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet