Ingredienser
4 Personer
Bagt kartoffel
- 4 store bagekartofler
Oksekødfyld
- 1 løg
- 1 spsk. olivenolie
- 400 g hakket oksekød, højst 8 %
- 1 tsk. tørret oregano
- 1 stor dåse tomatpuré, 140 g
- salt og peber
Tilbehør
- 2 hjertesalat
- 1 peberfrugt
- 250 g cherrytomater
- 1 agurk
- 1 dl cremefraiche 6 %
Del og print opskriften
Tilberedning
Bagt kartoffel
Vask kartoflerne, og tør dem godt. Skær et kryds i toppen af hver kartoffel, og pak dem ind i stanniol. Bag kartoflerne ved 200 grader i ca. 1 time.
Oksekødfyld
Hak løget. Varm olien i en gryde, og svits løg sammen med kødet. Tilsæt oregano og tomatpuré, og lad det simre ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Skyl salaten. Skær peberfrugten i tern og cherrytomater i kvarter. Skær agurken i skiver på skrå.
Servér de bagte kartofler med salat, kødfyld, peberfrugter, tomater, agurk og creme fraiche.
Frugt og grønt*
Ca. 225 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1800 KJ
(430 kcal)
Kulhydrat
54 gFedt
12 gHeraf mættet fedt
4 g* pr. person, medmindre andet er angivet