Ingredienser
4 Personer
Kyllingeboller
- 1 løg
- 400 g hakket kyllingekød 3-6 %
- 1 spsk. grøn karrypasta
- 1 æg
- ½ tsk. salt
- 2½ spsk. teriyakisauce
Nudelsalat
- 1 rød chili
- 1 spsk. sojasauce
- 1 lime
- 2 gulerødder
- 1 agurk
- 10 radiser
- 1 bakke spinat
- 1 bakke spirer
- 300 g fuldkornsnudler
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 potte frisk koriander
Del og print opskriften
Tilberedning
Kyllingeboller
Hak løget fint. Rør kød med løg, karrypasta, æg og salt. Lad farsen hvile ca. 30 minutter i køleskab.
Form kyllingekødet til små boller (på størrelse med en golfbold), og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg kødbollerne i ovnen ved 220 grader i ca. 12 minutter. Vend dem undervejs. Afkøl kødbollerne en smule, før de glaseres med teriyakisauce.
Nudelsalat
Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Lav en dressing af soja, finthakket chili og limesaft.
Skræl gulerødderne, og skær dem i små tynde stave. Lav flotte spåner af agurken med en kartoffelskræller, og skær radiserne i tynde skiver.
Skyl spinat og spirer godt, og slyng den tør. Vend grønsager med dressingen.
Kog nudlerne, som angivet på emballagen, og afdryp. Vend nudler med grønsager og servér med kyllingeboller. Drys sesamfrø og koriander over.
Frugt og grønt*
Ca. 170 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2000 KJKulhydrat
62 gFedt
12 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet