OBS: Til denne ret skal du bruge rester fra disse opskrifter:
Crispy kylling med urtedip og linsesalat
Bagt fisk, selleripuré, citronmarinerede bønner og sesamkartofler.
Sprød kylling med avocado og dip
Smør brødet med urtedip og top med crispy kylling. Halvér avocado, fjern stenen og skrællen og skær i skiver. Pres citronsaft over. Fordel avocado på kyllingen og drys med klippet purløg.
Kartoffelmad med æg og majs
Kog ægget i ca. 6-7 min. Afkøl og pil det.
Smør brødet med et tyndt lag mayonnaise. Halvér kartoflerne og fordel på brødet. Halvér ægget. Top kartoffelmaden med æg, og drys med majs og karse. Skær agurk i strimler med en kartoffelskræller og fordel over maden inden servering. Alternativt skæres agurken i små tern, som drysses over.
Tilberedningstid: ca. 20 min.
Ingredienser
2 Personer
Luksusmad med avocado
- 2 skiver rugbrød
- 2 spsk. urtedip
- 1 avocado
- saft af ½ citron
- 100 g crispy kylling
- lidt purløg eller anden urt
- 1 æg
- 2 skiver rugbrød
- 2 tsk. mayonnaise
- 100 g stegte sesamkartofler
- ½ agurk
- 2 spsk. kogte majs
- karse
Kartoffelmad med æg og majs
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 125 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2500 KJKulhydrat
57 gProtein
25 gFedt
27 gHeraf mættet fedt
5 g* pr. person, medmindre andet er angivet