Hjerteforeningen inviterer til debat onsdag den 15. maj kl. 16.30-18.30 i Teaterbygningen, Bag Haverne 1 i Køge.

Hjerteforeningen har i begyndelsen af marts 2019 sendt et åbent brev til Region Sjællands Regionsråd med 12 bekymringspunkter, som vi har formuleret i forbindelse med nedlæggelsen af den kardiologiske afdeling på Sjællands Universitetshospital (SUH) Køge per 1. marts 2019.

Hjerteforeningen har i forbindelse med nedlæggelsen af den kardiologiske afdeling modtaget flere henvendelser fra bekymrede borgere i Køgeområdet, så derfor vil vi tage initiativ til en paneldebat, hvor der er mulighed for at forklare baggrunden for beslutningen og drøfte mulige løsninger.

Program:

16.30-17.00: Kaffe og kage

17.00-17.45: Baggrund for nedlæggelsen og mulige løsninger v/ hospitalsdirektør for Sjællands Universitetshospital Niels Würgler Hansen og Hjerteforeningens adm. direktør Anne Kaltoft

17.45-18.30: Politisk drøftelse af nedlæggelsen v/ Dansk Folkepartis sundhedsordfører fra Liselott Blixt og Regionsrådsmedlem i Region Sjælland fra Socialistisk Folkeparti Torben Haack

Moderator: Anders Heissel fra Dagens Medicin

Arrangementet er gratis, og det er først til mølle.

 


Når du tilmelder dig, siger du samtidig “ja tak” til at modtage andre tilbud fra Hjerteforeningen på e-mail og telefon. Du kan til enhver tid afmelde dig disse services igen. Se Hjerteforeninigens persondatapolitik.