af Hjerteforeningen
d. 21. december 2017
  • Hvornår får jeg svar på min ansøgning om forskningsstøtte?

Du får svar per e-mail slut juni. Som ansøger skal du derfor være opmærksom på, at dine kontaktoplysninger i det elektroniske ansøgningssystem er opdaterede. Om efteråret bliver bevillingerne lagt ud på Hjerteforeningens hjemmeside.

  • Hvor ofte uddeler Hjerteforeningen støtte til forskning?

Hjerteforeningen uddeler støtte til forskning én gang om året. Ansøgningsfristen for ansøgningerne er typisk i slutningen af marts måned.

  • Kan jeg søge støtte til et i forvejen støttet forskningsprojekt?

Ja, forskningsprojekter som tidligere har modtaget støtte fra Hjerteforeningen kan modtage yderligere støtte, med mindre der står i bevillingsskrivelsen, at der ikke gives mere til projektet.

  • Hvor finder jeg mit medlemsnummer?

Du har modtaget et velkomstbrev hvor dit medlemsnummer fremgår. Vær opmærksom på at det nummer som fremgår af kvitteringen ved indmeldingen ikke er dit medlemsnummer. Hvis du har glemt dit medlemsnummer kan du kontakte Hjerteforeningens medlemsservice på tlf. 70 25 00 00.

  • Hvem skal godkende min ansøgning?

Det er instituttets/afdelingens overordnede ansvarlige leder der skal godkende din ansøgning. Er du selv den ansvarlige leder, kan du ikke ledelsesgodkende ansøgningen. Få da en anden leder til at godkende ansøgningen.