Samarbejde mellem Hjerteforeningen og Tryg giver dig som hjertepatient mulighed for en styrket og mere specialiseret forsikringsordning

 

 

 

 

 

 

 

Med en forsikringsaftale med Tryg vil Hjerteforeningens medlemmer bl.a. få glæde af disse fordele:

  • Privat hjertestarter dækkes som almindeligt indbo på indboforsikringen ved fx brand, tyveri og hærværk.
  • Retshjælp omfatter også juridisk vurdering ifm. afslag på fx udbetaling af forsikringssum for kritisk sygdom.
  • Rejseforsikring kan købes uden krav om helbredsoplysninger, og den dækker altid når du er i stabil fase.
  • Altid mulighed for at kontakte Falck direkte for forhåndsgodkendelse (nødvendigt ved ustabil fase). Det koster 200 kr. for andre kunder, men er gratis for Hjerteforeningens medlemmer. Hurtigt, nemt og uden ekstra omkostninger.
  • Nemmere forhåndsgodkendelser (og visse tilfælde ingen forhåndsgodkendelse) på udvalgte hjertelidelser.
  • Ulykkesforsikring dækker også, hvis hjertesygdom er årsag til ulykke (varigt mén og dødsfald), eller hvis ulykke forværres pga. sygdom.
  • Sundhedsforsikring dækker second opinion, så man som medlem af Hjerteforeningen har mulighed for en ekstra vurdering af anden læge inden en evt. behandling eller operation igangsættes.
  • Op til 30% rabat på private forsikringer.

 

Aftalen er ikke kun en fordel for medlemmer med hjertekarsygdomme. Også medlemmer uden sygdom, som støtter Hjerteforeningen økonomisk, kan opnå ekstra fordele.

Derudover støtter man automatisk Hjerteforeningen økonomisk, da en del af forsikringspræmien vil blive videreført til Hjerteforeningen.

Tryg og Hjerteforeningen vil løbende arbejde på at udvikle samarbejdet og hele tiden kunne tilbyde den mest optimale forsikringsløsning til medlemmerne. Aftalen med Hjerteforeningen er ligeledes omfattet af Tryghedsgruppens bonusprogram, som giver mulighed for op til 8% i bonus årligt.

Bemærk, at du kun er omfattet af fordelene i den nye aftale, hvis dine forsikringer tegnes under Hjerteforeningens partnerskabsaftale med Tryg – det er ikke nok blot at være medlem af Hjerteforeningen eller kunde hos Tryg i forvejen.

 

Sådan får du adgang til fordelene i Hjerteforeningens aftale med Tryg

Hjerteforeningens telemarketingafdeling vil kontakte medlemmer med tilbud om at høre mere om aftalen. Bliver du ringet op og takker ja til et møde med en af Trygs dedikerede assurandører, så donerer Tryg 100 kr. til Hjerteforeningen.

Du har også mulighed for selv at kontakte Tryg med henblik på et forsikringsmøde om de særlige fordele, du kan få som medlem af Hjerteforeningen. Ring 70 33 25 25.

Er du allerede kunde i Tryg i dag, så kontakt Tryg, så du kan komme over på Hjerteforeningens aftale, hvor du kan få gavn af bl.a. ovennævnte fordele.

 

Bliv medlem af Hjerteforeningen