Samarbejde mellem Hjerteforeningen og Tryg giver dig som hjertepatient mulighed for en styrket og mere specialiseret forsikringsordning

 

Læs om TRYG-samarbejdet (pdf)

 

 

 

 

 

 

Med en forsikringsaftale med Tryg vil Hjerteforeningens medlemmer bl.a. få glæde af disse fordele:

  • Privat hjertestarter dækkes som almindeligt indbo på indboforsikringen ved fx brand, tyveri og hærværk.
  • Retshjælp omfatter også juridisk vurdering ifm. afslag på fx udbetaling af forsikringssum for kritisk sygdom.
  • Rejseforsikring kan købes uden krav om helbredsoplysninger, og den dækker altid når du er i stabil fase.
  • Altid mulighed for at kontakte Falck direkte for forhåndsgodkendelse (nødvendigt ved ustabil fase). Det koster 200 kr. for andre kunder, men er gratis for Hjerteforeningens medlemmer. Hurtigt, nemt og uden ekstra omkostninger.
  • Nemmere forhåndsgodkendelser (og visse tilfælde ingen forhåndsgodkendelse) på udvalgte hjertelidelser.
  • Ulykkesforsikring dækker også, hvis hjertesygdom er årsag til ulykke (varigt mén og dødsfald), eller hvis ulykke forværres pga. sygdom.
  • Sundhedsforsikring dækker second opinion, så man som medlem af Hjerteforeningen har mulighed for en ekstra vurdering af anden læge inden en evt. behandling eller operation igangsættes.
  • Op til 30% rabat på private forsikringer.

 

Aftalen er ikke kun en fordel for medlemmer med hjertekarsygdomme. Også medlemmer uden sygdom, som støtter Hjerteforeningen økonomisk, kan opnå ekstra fordele.

Derudover støtter man automatisk Hjerteforeningen økonomisk, da en del af forsikringspræmien vil blive videreført til Hjerteforeningen.

Tryg og Hjerteforeningen vil løbende arbejde på at udvikle samarbejdet og hele tiden kunne tilbyde den mest optimale forsikringsløsning til medlemmerne. Aftalen med Hjerteforeningen er ligeledes omfattet af Tryghedsgruppens bonusprogram, som giver mulighed for op til 8% i bonus årligt.

Bemærk, at du kun er omfattet af fordelene i den nye aftale, hvis dine forsikringer tegnes under Hjerteforeningens partnerskabsaftale med Tryg – det er ikke nok blot at være medlem af Hjerteforeningen eller kunde hos Tryg i forvejen.

 

Sådan får du adgang til fordelene i Hjerteforeningens aftale med Tryg

Du har mulighed for selv at kontakte Tryg med henblik på et forsikringsmøde om de særlige fordele, du kan få som medlem af Hjerteforeningen. Ring 70 33 25 25.

Er du allerede kunde i Tryg i dag, så kontakt Tryg, så du kan komme over på Hjerteforeningens aftale, hvor du kan få gavn af bl.a. ovennævnte fordele.

 

Bliv medlem af Hjerteforeningen

 

 

Støt Hjerteforeningen, når du handler

Nu kan du vælge at støtte Hjerteforeningen, når du køber ind i over 350 butikker over hele landet.

Hjerteforeningen har netop indgået en aftale med Tryg om at være i Tryg Overskud – et indkøbsfællesskab, som belønner dig, hver gang du handler hos udvalgte butikker.

Tilmeld dig med dit Dankort og spar op. Efter hvert køb optjener du en procentdel af det beløb, du handler for, og pengene kan du bruge til at støtte Hjerteforeningen. Er du kunde i Tryg, kan du også betale dine forsikringer med det opsparede beløb.

 

Nemt og sikkert

Når du har tilmeldt dit dankort til Tryg Overskud, sker opsparingen helt automatisk, og du behøver ikke at være kunde hos Tryg for at være med.

Læs mere og tilmeld dig Tryg Overskud på trygoverskud.dk.