Inspirationsmateriale

I materialet “Røgfri skoletid på ungdomsuddannelser – inspiration til at indføre røgfri skoletid”, kan I hente inspiration til at indføre røgfri skoletid med erfaringer fra projektskolerne. Materialet henvender sig primært til erhvervsuddannelser, men andre ungdomsuddannelser vil også kunne hente inspiration i materialet. Derudover er materialet henvendt til sundhedsfremmeaktører, fx kommuner og regioner, som kan understøtte skolernes arbejde med røgfri skoletid. Materialet findes her.

Inspiration til elevworkshop om forbedring af studiemiljø

I materialet “Elevworkshop om forbedring af studiemiljø” kan I hente inspiration til, hvordan I selv kan afholde elevworkshops med det formål at forbedre studiemiljøet og inddrage elever i indførelsen af røgfri skoletid. Materialet findes her.

Plakater, postkort og pjecer

Her kan finde nyttigt materiale i form af plakater, postkort, og pjecer, som kan bruge før og under implementeringsprocessen af røgfri skoletid. kan også læse mere om røgfri skoletid i vores rapporter. Projektets materialer er gratis for alle skoler.

     

Postkort
’Hvordan klarer du en røgfri skoledag’, kan bestilles på Kræftens Bekæmpelses webshop.

Flyers
Flyers til lærerværelset om røgfri skoletid,  kan bestilles på Kræftens Bekæmpelses webshop.

Plakater

‘Der er ikke mange likes i……’

Bestil en pakke med fire forskellige plakater. Plakaterne fremhæver nogle af de konsekvenser der er ved rygning. Plakaterne kan bestilles på Kræftens Bekæmpelses webshop, og findes i størrelserne A1 og A3.

‘Tak fordi du ikke ryger her/Tak fordi du ikke ryger i skoletiden’

Bestil to forskellige plakat-pakker med fem forskellige plakatmotiver. I den ene pakke står en ung og siger “Tak fordi du ikke ryger her” og i den anden pakke siger den unge “Tak fordi du ikke ryger i skoletiden”. Plakaterne kan bestilles på Kræftens Bekæmpelses webshop og findes i størrelsen A1.