Fars Rør kødet sejt med salt. Rør ægget i kødet. Tilsæt havregryn, revet løg og peber. Rør mælken i farsen. Skær æblerne i ½ cm tykke skiver. Skær kernehusene væk på de midterste skiver. Form et farsbrød med æbleskiver i to lag: Læg lidt af farsen i bunden af et ovnfast fad. Læg et lag… Læs mere »
Hak løget. Rør en fars af løg, hakket kød, æg, havregryn og vand og krydr den med salt og peber. Lad farsen hvile ½ times tid i køleskabet. Form farsen til et rektangel på et stykke bagepapir eller folie. Fordel spinat og feta på farsen et stykke fra kanten. Rul farsen sammen som en roulade… Læs mere »
Chili med hvide bønner: Læg bønnerne i blød i en stor skål med rigeligt koldt vand. Lad dem udbløde natten over i køleskabet eller mindst 12 timer. Hæld udblødningsvandet fra. Kom bønnerne i en gryde, dæk dem med frisk vand og tilsæt 3 stilke rosmarin og 3 fed hvidløg, der er halverede. Kog bønnerne til… Læs mere »
Pulled pork Afpuds kødet for synligt fedt. Kom kødet i et ildfast fad med låg. Hæld bouillon ved og tilsæt timian, korianderfrø og stjerne anis. Skær løget i smalle både og kom det ved kødet sammen med presset hvidløg. Krydr med salt og peber, læg låg på fadet, og sæt det i ovnen. Steg kødet… Læs mere »