Fjern stokken fra broccolien og skær hovederne i mundrette buketter. Skyl og rens spinaten godt. Læg den fx i en skål med vand og skyl ad flere gange. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og sæt dem til side. Varm bouillonen i en sautérpande og damp broccolien heri i ca. 2 minutter. Kassér bouillonen… Læs mere »
Couscoussalat: Kog couscoussen som angivet på emballagen. Skær squashene i 1 cm tykke skiver på den lange led. Halvér peberfrugterne. Pensl squash og peberfrugter med olie og steg dem på en varm grill, til de er møre. Skær de grillede grøntsager i store stykker. Skær forårsløgene i tynde ringe, halvér tomaterne og pluk basilikummen. Kom… Læs mere »
Couscoussalat Tilbered couscous som angivet på emballagen, og afkøl den. Skyl og snit salaten. Skær tomaterne i både og agurken i små tern. Findel couscoussen med en gaffel, og vend salat, tomat, agurk, oliven og hakket persille i. Svinekød Varm olien på en pande, og steg kødet med hakket rosmarin i ca. 5 minutter, til… Læs mere »
Fuldkornsrissalat Skyl risene, og kog dem efter anvisning på pakken. Kom dem i en sigte, og lad dem afdryppe. Nip bønnerne. Del broccolien i små buketter. Kog bønner og broccoli i letsaltet vand i ca. 3 minutter, til de er møre med lidt bid i. Lad grønsagerne afkøle. Halvér eventuelt bønnerne. Skær avokadoen i tynde… Læs mere »
Bagte tomater Tænd ovnen på 180 grader. Halvér tomaterne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Pensl tomaterne med olie og drys med timian, salt og peber. Bag tomaterne i ca. 45 minutter. Hvid bønnesalat Skyl og kog bulguren som angivet på emballagen. Skyl og afdryp bønnerne. Hak løget. Skyl persillen og pil bladene… Læs mere »