GIV LIV

Pasta

  • Pasta med kylling, asparges og mandler

    Tilbehør: tomatsalat af 1½ tomater i skiver samt 12,5 g høvlet parmesan pr person Skær eller bræk den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2-3 cm lange stykker. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, tilsæt aspargesene de sidste 3-4 minutter af pastaens kogetid, og hæld pasta og asparges til afdrypning i en sigte. Skær kyllingekødet i… Læs mere »

  • Pasta med kylling, svampe og courgette

    Skær kyllingebrystfileterne i skiver, og sauter dem i 1 spsk olie. Halvér de store svampe, skær squash i skiver og rødløg i tern. Sauter grønsagerne sammen med kyllingekødet. Kom bouillon og timian i retten og lad den simre i 5-10 min. Rør majsstivelse ud i koldt vand og kom jævningen i retten. Giv den et… Læs mere »

  • Pasta med persillepesto og fiskespyd

    Persillepesto Kom persille, mandler eller pinjekerner, revet parmesan og presset hvidløg i en blender og kør, mens olien tilsættes gradvist. Blend til en pesto og smag til med citronsaft, salt og peber. Fiskespyd Skær laks og torsk ud i stykker på ca. 3×3 cm. Bland olien med citronpeber og salt i en dyb tallerken. Vend… Læs mere »

  • Pasta med røget laks, lime og broccoli

    Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Skær broccolihovedet i små buketter og stokken i små tern. Kog broccolien med pastaen de sidste 3-4 minutter af kogetiden. Afdryp pasta og broccoli i en sigte. Kom bouillon, hvidvin, revet limeskal og limesaft i en gryde, og kog det 2-3 minutter. Udrør majsstivelsen i fløden og rør det… Læs mere »

  • Skinkestrimler i spinat med pasta

    Skyl spinaten og lad den dryppe godt af. Skær løg og peberfrugter i tynde strimler. Hak hvidløget fint. Varm olien op i en stor sautérpande og svits løg, peberfrugt og hvidløg i et par min. Tilsæt kødet, krydr med salt og peber og steg det ved høj varme i 3-4 minutter. Tag kød og grøntsager… Læs mere »

  • Spaghetti a la carbonara med spinat, porrer og fetadrys

    Skyl spinaten og slyng den tør. Skær porrerne i ringe, skyl dem fri for jord og dryp dem af i en sigte. Rist baconternene sprøde sammen med porrer og presset hvidløg på en tør pande. Kog pastaen som angivet på emballagen. Det sidste minut koges spinaten med. Afdryp pastaen og kom den tilbage i gryden.… Læs mere »

  • Tagliatelle med spinat, parmaskinke og ærtepesto på brød

    Grøn ærtepesto Kom ærterne i en blender sammen med friskrevet parmesanost, presset hvidløg, mandler og olivenolie. Kør forsigtigt et kort øjeblik til en grov pesto. Smag til med salt, peber og citronsaft. Rist brødet, og fordel ærtepestoen herpå. Fordel skinken på en bageplade med bagepapir, og steg den sprød i ovnen ved 200 grader i… Læs mere »

  • Toscansk pasta

    Pil og hak løget fint. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Skær squash i tern, og snit peberfrugten. Varm olien i en stor gryde, og svits løg, chili, squash, peberfrugt, bacon, presset hvidløg og krydderier heri. Tilsæt kødet, og brun det godt. Rør i gryden undervejs. Tilsæt cherrytomater og sukker, og lad… Læs mere »