Kom havregryn og chiafrø i en beholder og rør med mælk. Stil grøden tildækket på køl til næste morgen. Rør rundt i grøden og tilsæt yoghurt. Fordel grøden i to skåle og top med granatæble og ristet kokos.
Kom havregryn og chiafrø i en beholder med kanel, kardemomme og kakaopulver. Rør med mælk, vand og stil grøden tildækket på køl til næste morgen. Rør rundt i grøden og tilsæt yoghurt. Skær bananen i skiver og vend dem i grøden sammen med blåbærrene. Fordel grøden i to skåle eller glas og nyd.
Giv bærrene et opkog på mindst 1 min., inden du bruger dem i smoothien. Lad dem køle helt af inden brug. Kom bær, havregryn, yoghurt, friskrevet ingefær og mynte i en foodprocessor og kør til en tyktflydende smoothie. Hæld på glas og nyd.
Kom frosne bananer, spinat og frosne blåbær i en foodprocessor sammen med yoghurt og kør til en tyk flydende konsistens. Fordel smoothiebowl i to skåle og top med havregryn, chiafrø og friske blåbær.
Kom havregryn i en gryde med mælk og kog i ca. 5 min. under omrøring til en grød. Smag til med en knivspids salt og stødt kanel. Skær æblet i små tern og vend æblestykkerne i grøden. Anret grøden i to skåle. Drys med lidt kanel. Server mens grøden endnu er varm.
Opskriften giver ca. 10 boller. Fordej Kom vand og yoghurt i en skål. Opløs gæren heri og tilsat salt og honning. Rør speltmel i væsken til fordejen er ensartet. Lad den stå tildækket på køkkenbordet til næste dag. Fuldkorns-æbleboller Kom fordejen i en stor skål og tilsæt vandet. Halvér æblerne. Fjern kernehus, og riv æblerne… Læs mere »
1 brød Skræl rodfrugterne og skær i tern. Kog rodfrugterne møre i vand, så det kun lige dækker. Afdryp dem godt, inden de blendes eller moses let med en gaffel. Afkøl rodfrugtmosen. Smuldr gæren ned i en stor skål. Drys salt over og rør sammen med honning. Tilsæt A38 og vand, og rør til gæren… Læs mere »
Kom havregryn, mælk og vaniljesukker i en beholder med tilhørende låg, og rør det sammen. Luk låget til, og stil grøden i køleskabet til næste morgen. Rør rundt i grøden, tilsæt yoghurt, og servér med hindbær, vaniljesukker og mynteblade.
Køleskabsgrød Dagen før: Kom havregryn, speltflager, quinoaflager og chiafrø i en beholder med låg. Hæld mælken over. Rør blandingen sammen, og luk låget til. Stil beholderen køligt til næste dag. Næste dag: Tag grøden ud af køleskabet. Tilsæt skyr og rør rundt. Topping Halvér granatæblet, og pres saft og kerner ud i en skål. Skær… Læs mere »
Mango smoothie-bowl Skræl mangoen, og skær frugtkødet fra stenen. Skær kødet i mindre stykker, og kom det i en blender sammen med frosne bananer, havregryn, ingefær, limesaft og mælk. Kør til en tyk smoothiegrød. Topping Rist rugbrødet, og skær det i små tern, eller blend det til rugbrødsdrys. Fordel smoothiegrøden i 4 skåle og top… Læs mere »