GIV LIV

Hovedret

  • Etli ekmek - Tyrkisk pizza

    Etli ekmek – Tyrkisk pizza

    Dej Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt, olie og mel og ælt dejen. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time. Imens tilberedes fyldet. Fyld Pil og hak løg og persille fint. Skær peberfrugt i små tern. Bland løg, persille og peberfrugter med kød, tomater, citronsaft, salt, peber, chili, tomatpuré… Læs mere »

  • Cottage pie

    Cottage pie

    Kartoffelmos Skræl kartoflerne og kog dem møre i en gryde med rigeligt vand. Afdryp og kom de møre kartofler i en skål og mos dem, mens du gradvis tilsætter mælken – du kan evt. lune den lidt forinden. Mosen skal være luftig. Smag til med salt, peber og muskatnød. Kødsauce Hak løg, hvidløg, riv gulerødder,… Læs mere »

  • Vege fettuccini a la bolo

    Vege fettuccini a la bolo

    Skyl og klargør alle grøntsagerne. Skær svampene i skiver, skær aubergine, squash, gulerødder og selleri i små tern og hak løget. Pres hvidløgene. Varm halvdelen af olien i en slip let gryde og steg løg, hvidløg og svampe et par minutter. Tilsæt aubergine, squash og steg lidt videre. Krydr med salt og peber og tag… Læs mere »