GIV LIV

Fjerkræ

  • Kyllingelår med bulgursalat

    Rør en marinade af finthakkede mandler, farin, eddike og paprika. Vend kyllingelårene i marinaden og lad dem trække tildækket et par timer i køleskab. Læg kyllingelårene på bagepapir på en bageplade. Steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 40-45 minutter. Tjek, at de er gennemstegte. Kødsaften skal være klar, og kødet skal let… Læs mere »

  • Couscoussalat med grillede grøntsager og chilimarineret kylling

    Couscoussalat: Kog couscoussen som angivet på emballagen. Skær squashene i 1 cm tykke skiver på den lange led. Halvér peberfrugterne. Pensl squash og peberfrugter med olie og steg dem på en varm grill, til de er møre. Skær de grillede grøntsager i store stykker. Skær forårsløgene i tynde ringe, halvér tomaterne og pluk basilikummen. Kom… Læs mere »

  • Curry med kylling og raita

    Curry Skær kyllingen i tern, ca. 2×2 cm, og brun dem på alle sider i 1 spiseskefuld olie i en gryde. Tag kyllingen op. Riv løgene groft og svits dem i resten af olien i gryden, til næsten al væden er fordampet. Tilsæt fintrevet ingefær og hvidløg, alle krydderierne og salt og svits det et… Læs mere »

  • Filotarteletter med kylling i aspargescreme

    Kylling: Rens kyllingen. Rens grøntsagerne og skær top og bund af gulerod og porre. Skær løget i både. Kom grøntsager og løg i en gryde sammen med kyllingen. Hæld koldt vand på så det dækker og bring kyllingen i kog. Skum af og kog kyllingen under låg i ca. 1 time. Tag kyllingen op og… Læs mere »

  • Andebryst med kålsalat, små bagte kartofler og tranebærsauce

    Bagte kartofler Vask kartoflerne og tør dem godt. Vend kartoflerne med olien og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Hak rosmarinen og drys den over kartoflerne. Krydr med salt og peber og bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til de er gyldne og møre. Andebryst Rids skindet på andebrystfileterne.… Læs mere »