GIV LIV

Asiatisk inspireret

  • Thaisalat med ris og okse

    Skyl risene og kog som angivet på emballagen i vand tilsat presset hvidløg. Afkøl risene. Krydr bøfferne med salt og peber, og grill bøfferne i ca. 3 minutter på hver side. Skyl og nip bønnerne, og damp dem i 3 minutter. Afdryp bønnerne. Skær avokado i både, og dryp citronsaft over. Snit porren fint og… Læs mere »

  • Vietnamesiske ruller med chilisovs

    Vietnamesiske sommerruller Kog nudlerne som angivet på emballagen, køl dem af under koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte. Skær kyllingen i tynde strimler, og brun dem på alle sider i olie på en pande. Skær gulerod, agurk, forårsløg og spidskål i strimler på 5-6 cm. Kom 2 rispandekager ad gangen i… Læs mere »

  • Wok med okse og nudler

    Halvér kålen, fjern de yderste blade og stokken, og snit kålen fint. Del broccoli i mindre buketter. Skyl og slyng spinaten tør. Snit peberfrugten. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Varm 1 spsk. olie i en wok. Den skal være rygende varm. Tilsæt karrypasta, og brun kødet. Tag kødet op, og varm… Læs mere »

  • Wokret med oksekød og grønt i østerssauce

    Rist sesamfrøene på en tør pande, til de dufter og ”popper”. Lad dem køle af. Skær peberfrugterne i trekantede stykker. Rens og halvér champignonerne. Skær kinakålen i kvarte. Fjern den groveste del af stokken og bunden og skær kålen i ca. 4 cm brede stykker. Varm i 1 spsk. olie op på en pande og… Læs mere »

  • Wokret med svinekød, rodfrugter og varme krydderier

    Skræl selleri og rødbeder, og skær dem i tynde strimler. Snit kålen i lange tynde strimler. Skær løgene i tynde både. Skær kødet i tynde skiver. Hak ingefær og chili fint. Hak persille groft. Varm 1 spsk. olie op i wok eller pande. Svits kødet hurtigt, til det er brunt på alle sider, og læg… Læs mere »