Tilberedningstid ca. 25 min. Barbecuesauce Kom ketchup, eddike, farin og chilisauce i en gryde og kog ved svag varme i ca. 3 minutter. Bulgursalat Skyl bulgur og kog som angivet på emballagen og afkøl, mens du snitter grønt. Pil og hak løget. Snit kålen fint. Skær agurk og peberfrugt i små tern. Hak tomaterne –… Læs mere »
Tænd ovnen på 175 grader. Hak løget. Fjern stok og de yderste blade af kålen, og snit den fint. Skyl spinaten, og slyng den tør. Skær kartoflerne i skiver. Skær laks i mindre stykker. Varm olien på en pande, som tåler at komme i ovnen. Svits løg, presset hvidløg, kål og kartofler i ca. 5… Læs mere »
Skær kyllingefileterne i fingerstykke strimler. Skær broccoliblomsten i små buketter. Skræl stokken, skær den tørre ende af, og skær den i skiver. Skær peberfrugterne i tynde strimler og skær løgene i tynde både. Hak ingefæren fint. Flæk cashewnødderne, og rist dem på en tør pande ved middelhøj varme, til de er gyldenbrune. Læg dem på… Læs mere »
Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Gem lidt af kogevandet. Bælg ærterne. Skær radiser i skiver. Skyl spinaten. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og skær dem i snitter. Damp aspargesene i ca. 2 minutter. Spinaten dampes med det sidste minut. Afdryp og vend med radiser og ricotta. Vend rundt, så ricottaen… Læs mere »
Hak løget. Skær gulerødderne i skiver. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skær tomaterne i skiver. Fordel grøntsagerne i bunden af et smurt ovnfast fad. Skær torsken i portionsstykker, og anbring dem på grøntsagerne. Krydr med salt og peber. Rør bouillonen med fløde og karry, og hæld det ved. Sæt fadet i ovnen ved… Læs mere »
Salat Rens peberfrugterne, og skær dem i både. Skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker. Pil rødløgene, og skær dem i både. Vend peberfrugter, gulerødder og rødløg sammen med olivenolie, salt og peber på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 225 grader varmluft i ca. 20 minutter. Vend grønsagerne med… Læs mere »
Krydret lage Kom ingredienserne til lagen i en gryde, og kog lagen op til sukkeret er opløst. Afkøl lagen. Stegte sild Klip finnerne af sildene, og rids sildene let med en skarp kniv på skindsiden. Vend sildene i rugmel tilsat salt og peber. Skær æblerne i skiver, og læg et par stykker i hver sild.… Læs mere »
Aubergine skæres i meget tynde skiver og ristes møre uden olie på en slip let-pande. Svampe skylles og skæres i skiver. Hvidløg hakkes fint. Rist bacon og svampe af på en pande sammen med hvidløg. Skær squashen i strimler med en kniv, en kartoffelskræller eller et mandolinjern, hvis du har sådan et. Vend med citronsaft,… Læs mere »
Fyld/sauce Hak løgene, og svits dem i olien på en stor pande. Tilsæt kødet, og brun det med i et par minutter. Skær squash og auberginer i tern eller tynde skiver, og steg dem med løg og kød, til de bruner let. Tilsæt tomater, presset hvidløg og oregano, og kog saucen op. Smag til med… Læs mere »
Antonios fristelser Skræl kartofler og selleri og skær dem i tynde stave. Hak løg og hvidløg fint. Skær ansjoserne i meget små tern. Pil ‘nålene’ af rosmarinen og hak dem fint. Bland kartofler, selleri, løg, hvidløg, ansjoser, rosmarin, salt, peber, fløde og mælk i en stor skål. Smør et ovnfast fad med lidt olie. Læg… Læs mere »