Ingredienser

  • 1 dl yoghurt naturel, ymer eller A-38
  • ½ portion chokoladedrys
  • 1 skive mørkt rugbrød
  • ½ dl hasselnødder eller mandler
  • 1 tsk vindruekerneolie
  • 1 spsk sukker
  • 25 g mørk chokolade

Tilberedning

Riv rugbrødet og hak nødderne. Varm olien op på en lille pande. Kom rugbrød, nødder og sukker på panden og rist det, til det er sprødt og begynder at dufte. Hæld det i en lille skål og lad det blive koldt. Riv chokoladen eller hak den fint og vend den i rugbrødsblandingen.

Hæld yoghurten i en lille skål og drys chokoladedrys på.

TIP
Lav eventuelt en dobbelt portion og opbevar den køligt. Nødderne kan erstattes af en halv skive rugbrød.

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1300 kJ (300 kcal)

Styrk dig med Hjerteforeningen - Mad og motion for småtspisende