Ingredienser
Quinoasalat- 100 g quinoa
- ½ spidskål
- 250 g jordbær
- 1 agurk
- 200 g friskbælgede ærter
- 125 g rygeost 5+
- ½ dl yoghurt naturel 1½ %
- 1 lille bundt purløg
- ½ tsk. salt
- peber
- evt. ½ tsk. dijonsennep
- 400 g oksekød
- 1-2 rødløg
- 4 kviste rosmarin
- 1 pakke fuldkornstortillas
Tilberedning
Quinoasalat
Kog quinoa som angivet på emballagen og afkøl. Snit spidskålen fint. Skyl og nip jordbærrene. Skær agurken i brede spåner med en kartoffelskræller. Vend quinoa med kål, jordbær, agurk og ærter.
Rygeostcreme
Rør rygeost sammen med yoghurt. Skær eller klip purløgene fint – gem lidt til pynt – og rør dem i cremen. Smag til med salt og friskkværnet peber og evt. sennep.
Grillspyd
Skær løgene i kvarte og kødet i tern.
Fordel kød, rødløg og rosmarinkvist på grillspyd. Grill til kødet har fine grillstriber.
Lun fuldkornstortillaerne og servér med quinoasalat, grillspyd og rygeostcreme.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 320 G
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
2600 kJ (620 kcal). Kulhydrat 81 g. Fedt 15 g, heraf mættet fedt 3 g
HJERTELIV0218