Ingredienser

Grillet grønt
  • 2 peberfrugter
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 1 rødløg
  • 1 spsk. olivenolie
Chilicreme
  • 2 spsk. chilisauce
  • 1 dl yoghurt naturel 1½ %
  • 1 fed hvidløg
  • ½ flagesalt
  • peber
  • 2 hjertesalat
  • 4 tomater
  • 2 avokadoer
  • saft af ½ citron
  • 4 fuldkorns burgerboller

Tilberedning

Grillet grønt
Skær peberfrugterne i brede stykker. Skær squash og aubergine i skiver. Pil løget og skær i både. Pensl grønsagerne med olivenolie og grill på en varm grillpande, til de har fine grillstriber.

Chilicreme
Rør chilisauce med yoghurt og presset hvidløg. Smag dressingen til med salt og peber.

Skyl og snit salaten. Skær tomater i skiver. Halvér avokadoerne, fjern stenen og skær avokadoerne i lameller/skiver. Pres citronsaft over.

Lun bollerne. Flæk dem og smør med chilicreme. Fyld med sprød salat, tomat, avokado og grillet grønsager.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 400 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1800 kJ (440 kcal). Kulhydrat 70 g. Fedt 15 g, heraf mættet fedt 3 g

UH3917